Gatehouse

  • Gatehouse dobro je izoliran (ljeti hladno, zimi toplo), opremljen kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje).
  • Gatehouse je moguće opremiti dodatnim prozorima i uredskim / garderobnim namještajem. Gatehouse može biti opremljena WC-om, umivaonikom i drugim sanitarnim čvorovima.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Gatehouse može se koristiti kao kabina za čuvanje – osiguranje.

MODERNI GATEHOUSE

Proizvodimo trajne, a također i izolirane gatehouse za cijelu Hrvatsku. Kao nacionalni proizvođač gatehouse u mogućnosti smo ponuditi najbolju uslugu za vas. Odlikuje nas niska cijena, brza implementacija i sveobuhvatan pristup. Izrađujemo gatehouse i nudimo komponente poput alarma ili dodatnih vrata. U našoj tvrtki uobičajeni servis ima izolirani gatehouse te električne instalacije i grijanje. Uz to, uključujemo mogućnost konfiguriranja boje plahti, zidova i vrata! Prijevoz je jeftin i uz to se dodatno plaća, a cijena mu se dogovara telefonom. Gatehouse izrađuju se u bilo kojem kapacitetu, ali u pravilu je to prilično mala soba za nekoliko stolica, radni stol ili mali krevet i WC.

 gatehouse3

GATEHOUSE AJP

AJP kontejneri jedna je od najvažnijih nacionalnih tvrtki koja prodaje gatehouse za cijelu Hrvatsku. Dugogodišnje iskustvo omogućuje grupi da se ponosi jakim i cijenjenim brendom. Od početka svoje aktivnosti usredotočili smo se na postizanje što boljih odnosa s najvažnijim profesionalcima – što rezultira nekim od najboljih ponuda loža u Hrvatskoj! Prioritet nam je brzina korisničke usluge i prodaje. Godinama činimo sve napore kako bismo ubrzali sve korake svog poslovanja, tako da ništa ne usporava isporuku kontejnera. Naša ponuda uključuje prodaju kontejnera i jeftin prijevoz, pružamo potpunu pomoć u odabiru najboljeg kontejnera. Naš profesionalni i profesionalni tim jamči vam zadovoljstvo izborom naših usluga! Mala naknada za gatehouse dolazi od velike prodaje i najboljih metoda!

gatehouse 4

GATEHOUSE PROIZVOĐAČ AJP

Gatehouse za čuvare koje nudimo izrađeni su od visokokvalitetnog lima. Izvodimo polistirenske ili poliuretanske zidne ploče, kao i čelične konstrukcije. Pojedinačni gatehouse s vanjske strane osiguran je i obojan u odabranu boju. Naši gatehouse koriste se prvenstveno kao kabine za čuvanje, kapije itd. Mali rang prostorije ne oslobađa nas brige o njenoj kvaliteti i završnoj obradi.

 

Koji su vaši gatehouse?

Nudimo moderne cjelogodišnje gatehouse koji izgledaju vrlo dobro, izolirani su i uključuju kompletnu električnu instalaciju (rasvjeta, utičnice, grijanje).

Čime može biti opremljen gatehouse?

Možete povećati prostor u gatehouse, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Uz to možete kupiti klima uređaj, rolete, kao i kupaonsku opremu (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš kabina).

Kako se zagrijava gatehouse?

Grije se električnim grijačima ili klima uređajem ako je kupljen.