Statybiniai konteineriai

  • Građevinski kontejneri dobro su izolirani (ljeti hladno, zimi toplo), opremljeni kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje).
  • Građevinske kontejnere moguće je opremiti dodatnim prozorima i namještajem.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Građevinski kontejner idealan je za garderobe, građevinske objekte za zaposlenike (npr. gradilišta), pa čak i za privremene stambene prostore.
  • Građevinski kontejner s kupaonicom i tušem provjereni je izbor za građevinske tvrtke.

MODERNI GRADJEVINSKI KONTEJNERI

Gradimo trajne i hermetične građevinske kontejnere za cijelu zemlju. Kao nacionalni proizvođač kontejnera za vas možemo pripremiti najjeftiniju opciju. Odlikuje nas niska cijena, trenutni odgovor i sveobuhvatan pristup. Prodajemo građevinske kontejnere, a u ponudi imamo i dijelove poput klima uređaja ili dodatnih prozora. U našoj tvrtki standardna usluga uključuje izolirani kontejner, kao i električne instalacije i grijanje. Uz to, uključujemo i mogućnost konfiguriranja boje plahti, zidova i vrata! Prijevoz je jeftin i uz nadoplatu, a cijena se dogovara telefonom. Građevinski kontejneri proizvedeni su u bilo kojoj veličini, a konfigurator cijena omogućuje vam pregled točnih cijena.

proizvođač građevinskog kontejnera

GRAĐEVINSKI KONTEJNER S KUPAONICOM

Naša je tvrtka jedan od najvažnijih državnih pružatelja građevinskih kontejnera s kupaonicom u cijeloj zemlji. Prepoznatljivo iskustvo omogućuje tvrtki da se pohvali solidnom i cijenjenom markom. Od samog početka usredotočili smo se na pronalaženje izvora, kao i na dobre odnose s vrhunskim savjetnicima. Rezultat su neke od najboljih usluga za građevinske kontejnere . Prioritet naše tvrtke je brzina usluživanja i učinkovita prodaja. Godinama pokušavamo ubrzati sve elemente svog rada tako da ništa ne može odgoditi izvršenje i isporuku kontejnera. Naša ponuda uključuje prodaju kontejnera, ali i jeftin prijevoz. Pružamo potpunu pomoć u odabiru odgovarajućeg kontejnera za vaše potrebe. Naš kvalificirani i profesionalni tim jamčit će vam zadovoljstvo izborom naše ponude! Mala naknada za građevinski kontejner s kupaonicom posljedica je velike prodaje, kao i godina proizvodnih metoda!

građevinski kontejner s kupaonicom

PROIZVOĐAČ GRAĐEVINSKOG KONTEJNERA

Građevinski kontejneri koje nudimo izrađeni su od visokokvalitetnih limova. Koristimo polistiren ili poliuretanske zidne ploče i čelične konstrukcije. Pojedinačna posuda izvana je impregnirana i obojana u odabranu boju. Zapečaćene i izdržljive građevinske kontejnere koje proizvodimo prvenstveno koriste građevinske, zaštitarske i proizvodne tvrtke. Često se koriste tijekom obnove zgrada.

građevinski kontejneri 3

Taip pat žiūrėkite: sanitariniai konteineriai

Što su vaši građevinski kontejneri karakteristični?

Nudimo moderne cjelogodišnje spremnike koji izgledaju vrlo dobro, izolirani su i uključuju kompletnu električnu instalaciju (rasvjeta, utičnice, grijanje).

Čime može biti opremljen građevinski kontejner?

Možete povećati prostor u kontejneru, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Uz to možete kupiti klima uređaj, rolete, kao i kupaonsku opremu (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš kabina).

Kako se zagrijava građevinski kontejner?

Grije se električnim grijačima ili klima uređajem ako je kupljen.