Ponuda kontejnera

uredski kontejneri

Uredski kontejneri

Proizvođač proizvodi i isporučuje uredske kontejneri u gotovo bilo kojoj veličini. Raspored soba i konfiguracija opreme određuju se pojedinačno prema vašim potrebama.
Prodajni kontejneri

Prodajni kontejneri

Atraktivan, moderan vanjski izgled i mogućnost prilagodbe potrebama kupaca glavne su prednosti prodajnih kontejnera. Mogu se koristiti kao izložbeni prostor, trgovački paviljon ili moderno sjedište tvrtke.
Stambeni kontejneri

Stambeni kontejneri

Kontejneri imaju deblju izolaciju koja osigurava primjerenu udobnost uporabe. Opremljeni su kompletnom električnom instalacijom, električnim grijačima, sanitarnom opremom i osnovnim kuhinjskim namještajem.
Građevinski kontejneri

Građevinski kontejneri

Zahvaljujući mogućnosti kombiniranja kontejnera u komplete, možemo dobiti bilo koji veliki uredski prostor i garderobu te društvene sadržaje prilagođene potrebama vaših zaposlenika.
sanitarni kontejneri

Sanitarni kontejneri

Kao proizvođač kontejnera, nudimo vam mogućnost izrade sanitarnog kontejnera s bilo kojom opremom koju kupac navede. Kontejneri se također mogu izrađivati ​​u nestandardnim dimenzijama.
Gatehouse

Gatehouse

Zahvaljujući značajkama kao što su visoka kvaliteta izrade, funkcionalnost i jednostavnost prijevoza, ovi su spremnici savršeni kao stalne i privremene stražarnice, sigurnosne točke, kapije, uredi za propusnice itd.