Prodajni kontejneri

  • Prodajni kontejneri dobro su izolirani (ljeti hladno, zimi toplo), opremljeni kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje).
  • Prodajni kontejneri moguće je opremiti dodatnim prozorima i uredskim / garderobnim namještajem.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Prodajni kontejner izvrsna je alternativa skupim komercijalnim prostorima
  • Savršeno za male tvrtke! Prodajni kontejner može se koristiti kao tržnica, mali bar, prometni kiosk, slastičarnica, štand s odjećom, sezonski punkt, božićna tržnica, mjesto za iznajmljivanje opreme za plaže itd.

 

MODERNI PRODAJNI KONTEJNERI

Gradimo zatvorene i izolirane prodajni kontejneri za cijelu Hrvatsku. Kao nacionalni konstruktor prodajnih kontejnera možemo za vas pripremiti najbolju uslugu. Odlikuje nas niska cijena, brza reakcija i cjelovit pristup! Proizvodimo prodajne kontejnere , a u ponudi imamo i dodatke poput klima uređaja ili dodatnih vrata. Naša uobičajena opcija uključuje hermetički zatvoren kontejner, kao i električne instalacije i grijanje. Uz to, uključujemo mogućnost konfiguriranja boje plahti, zidova i vrata! Prijevoz je jeftin i dodatno se plaća, a cijena se dogovara telefonom. Prodajni kontejneri proizvode se u bilo kojoj veličini.

prodajni kontejner

JEFTINI PRODAJNI KONTEJNER

Naša tvrtka jedna je od najvažnijih regionalnih tvrtki koja nudi prodajne kontejnere za cijelu zemlju. Vrlo bogato iskustvo omogućuje grupi da se pohvali snažnom i cijenjenom markom. Od početka naše aktivnosti usredotočeni smo na stjecanje i najbolje moguće kontakte s najbržim savjetnicima. To rezultira nekim od najkonkurentnijih ponuda za prodajne kontejnere . Pravovremena korisnička usluga i usluga vrlo su važni za našu tvrtku. Od samog početka trudimo se da svi elementi našeg rada budu učinkoviti tako da ništa ne usporava isporuku komercijalnih kontejnera. Ponuda uključuje prodaju kontejnera, ali i jeftin prijevoz, pružamo potpunu pomoć u odabiru pravog kontejnera. Naš profesionalni i iskusni tim garantira vam radost korištenja naše ponude! Razumna naknada za prodajni kontejner dolazi od velike prodaje i razrađenih metoda.

prodajni kontejneri ajp

PROIZVOĐAČ PRODAJNIH KONTEJNERA

Prodajni kontejneri koje nudimo kao njihov proizvođač izrađeni su od visokokvalitetnih limova. Koristimo polistiren ili poliuretanske zidne ploče i čelične konstrukcije. Jedan prodajni kontejner s vanjske strane impregniran je i obojan u odabranu boju. Suvremene prodajne kontejnere koje proizvodimo koriste prvenstveno tvrtke i male gospodarske djelatnosti: trgovine, bar, sezonski štandovi itd. Glavne prednosti koje nudi prodajni kontejner su cijena održavanja niža od najma prostora! Molimo kontaktirajte nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Također pogledajte: stambeni kontejneri
proizvođač prodajnih kontejner

Koji su vaši prodajni kontejneri?

Nudimo moderne cjelogodišnje prodajni kontejneri koji izgledaju vrlo dobro, izolirani su i sadrže kompletnu električnu instalaciju (rasvjeta, utičnice, grijanje). Mogu se koristiti kao mala trgovina, štand, pijaca itd.

Čime može biti opremljen prodajni kontejner?

Možete povećati prostor u kontejneru, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Uz to možete kupiti klima uređaj, rolete, kao i kupaonsku opremu (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš kabina).

Kako se grije prodajni kontejner?

Grije se električnim grijačima ili klima uređajem ako je kupljen.