Sanitarni kontejneri

  • Sanitarni kontejneri dobro su izolirani (ljeti hladno, zimi toplo). Sanitarni kontejneri opremljeni su kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje). Sanitarni kontejneri s tušem također su čest izbor.
  • Kontejnere je moguće opremiti dodatnim prozorima i uredskim / garderobnim namještajem.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Sanitarni kontejner može se koristiti na gradilištima, tijekom koncerata i drugih masovnih događaja. Također ispunjava svoju ulogu sanitarnih čvorova u kupalištima, na igralištima, zabavnim parkovima ili na skladištima.
  • Muški sanitarni kontejner može imati zasebne zone, pa čak i ulaze. Zahvaljujući dobroj kvaliteti završne obrade, oni se ne razlikuju od tradicionalnih sanitarnih prostorija.

Modernus sanitariniai konteineriai

Mes gaminame hermetiškus ir nelaidžius sanitarinius konteinerius visai šaliai. Kaip nacionalinis konteinerių konstruktorius, mes galime suteikti jums išskirtinę paslaugą ir individualų sprendimą. Mums būdinga žema kaina, greitas įgyvendinimas ir visapusiškas požiūris į konteinerių įgyvendinimą nuo A iki Z. Mes kuriame vyriškus sanitarinius konteinerius , taip pat siūlome įvairius priedus, tokius kaip oro kondicionierius ar papildomus. durys. Mūsų tradiciniame pasiūlyme yra izoliuotas konteineris, elektros instaliacija, šildymo ir sanitarinės patalpos. Be to, mes įtraukiame galimybę konfigūruoti lakštų, sienų ir durų spalvą! Transportas yra nebrangus ir už papildomą mokestį, dėl kainos susitarta telefonu. Sanitariniai konteineriai, kaip moduliniai pastatai, yra bet kokio dydžio!

proizvođač sanitarnih kontejnera

ŽENSKI MUŠKI SANITARNI KONTEJNER S TUŠOM

Naša je tvrtka jedna od vodećih država Prodaje se muški sanitarni kontejner u cijeloj zemlji. Dugogodišnje iskustvo omogućuje grupi da se pohvali snažnom, ali i cijenjenom markom. Od početka svoje djelatnosti usredotočili smo se na stjecanje i najbolje moguće odnose s najvažnijim profesionalcima – što rezultira jednom od najboljih cijena za sanitarne kontejnere . Za našu je tvrtku vrlo važno da vas odmah primi i učinkovito proda. Već dugo pokušavamo ubrzati sve elemente našeg poslovanja tako da ništa ne usporava izvršavanje kontejnera. Ponuda uključuje proizvodnju kontejnera, ali i jeftin prijevoz, te jamčimo potpunu pomoć u odabiru pravog kontejnera. Znamo da to nije palača, ali i dalje se trudimo voditi računa o svakom detalju, izgledu i kvaliteti izrade. Naš obučeni i profesionalni tim jamči vam zadovoljstvo korištenjem naših usluga! Razumna naknada za sanitarni kontejner s tušem ili bez njega rezultat je velikog obima prodaje kao i razvijenih metoda!

ženski sanitarni kontejner

PROIZVOĐAČ SANITARNIH KONTEJNERA

Sanitarni kontejneri koje nudimo izrađeni su od visokokvalitetnih limova. Koristimo polistirenske ili poliuretanske zidne ploče, kao i čelične konstrukcije. Pojedinačni sanitarni kontejner izvana osiguran je i obojan u odabranu boju. Sanitarni kontejneri koje proizvodimo široko se koriste. Često se koriste na gradilištima, vanjskim bazenima, zabavnim parkovima, depoima i kao privremene kupaonice tijekom obnove. mogu biti u sljedećim varijantama: standardna, s tušem, za muškarce itd.

Također pogledajte: gatehouse
sanitarni kontejner s tušem

Koje su karakteristike vaših sanitarnih kontejneri?

Nudimo moderne cjelogodišnje kontejnere koji izgledaju vrlo dobro, izolirani su i uključuju kompletnu električnu instalaciju (rasvjeta, utičnice, grijanje).

Čime može biti opremljen sanitarni kontejner?

Možete povećati prostor u kontejneru, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Uz to možete kupiti klima uređaj, rolete, kao i kupaonsku opremu (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš kabina).

Kako se grije sanitarni kontejner?

Grije se električnim grijačima ili klima uređajem ako je kupljen.