Stambeni kontejneri

  • Stambeni kontejner dobro je izoliran (ljeti hladno, zimi toplo), opremljen je kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje).
  • Stambene kontejnere moguće je opremiti dodatnim prozorima i namještajem.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Stambeni kontejneri s kuhinjom i kupaonicom mogu se naknadno opremiti elementima kao što su: WC, umivaonik, ormar za umivaonik, protočni bojler, vodovod i tuš.
  • Stambeni kontejner može biti opremljen dodatnim vratima, prozorima, alarmom, klima uređajem i ostalim dodacima.

MODERNI STAMBENI KONTEJNERI

Proizvodimo trajne i tople cjelogodišnje stambene kontejnere za cijelu Hrvatsku. Kao nacionalni graditelj stambenih kontejnera, možemo vam ponuditi najjeftiniju opciju za stambeni kontejner s kuhinjom i kupaonicom . Karakterizira nas niska cijena, brza implementacija i sveobuhvatan pristup! Gradimo 35m2, 50m2 i ostale stambene kontejnere, a nudimo dodatke poput klima uređaja ili dodatnih vrata. Naša tradicionalna opcija uključuje izolirani stambeni kontejner i električne instalacije, kao i grijanje. Svemu tome uključujemo mogućnost konfiguriranja boje plahti, zidova i vrata! Prijevoz je jeftin i dodatno se plaća, a cijena mu se određuje telefonom. Moderni stambeni kontejneri dostupni su u bilo kojem kapacitetu.

moderni cjelogodišnji stambeni kontejneri

STAMBENI KONTEJNER S KUHINJOM I KUPAONICOM

Naša tvrtka jedna je od glavnih regionalnih tvrtki za proizvodnju stambenih kontejnera s kuhinjom i kupaonicom za cijelu zemlju. Značajno iskustvo omogućava grupi da se ponosi solidnom i cijenjenom markom. Od početka smo se usredotočili na nabavu, kao i na dobre odnose s najbržim profesionalcima – što rezultira jednom od najkonkurentnijih usluga za cjelogodišnje stambene kontejnere. Naš je prioritet brzo primiti kupca i pružiti uslugu. Od samog početka ulažemo sve napore kako bismo ubrzali sve dijelove svog poslovanja tako da ništa ne usporava isporuku stambenih kontejnera. Ponuda uključuje i izgradnju kontejnera i jeftini prijevoz! Pružamo potpunu pomoć u odabiru najboljeg kontejner. Naš profesionalni i profesionalni tim jamčit će vam zadovoljstvo korištenjem naših usluga! Niska naknada za moderan stambeni kontejner dolazi od velikog volumena prodaje kao i od razvijenih metoda!

stambeni kontejner s kuhinjom i kupaonicom

STAMBENI KONTEJNER 35m2, 50m2 – PROIZVOĐAČ

Moderni stambeni kontejneri koje nudimo kao njihov proizvođač izrađeni su od visokokvalitetnog lima. Koristimo polistiren ili poliuretanske zidne ploče i čelične konstrukcije. Stambeni kontejner s vanjske strane je impregniran i obojan u odabranu boju. Cijelogodišnji stambeni kontejneri koje proizvodimo mogu biti veličine 35 m2, 50 m2 i drugih veličina. Naš kalkulator cijena navodi sve moguće dodatke u kontejner zajedno s njihovom cijenom. To mogu biti dodatni prozori, vrata, rolete, sanitarni elementi, klima uređaj i drugi. Molimo kontaktirajte našeg savjetnika!

Vidi također: uredski kontejneri

50m2 stambeni kontejner

Što karakteriziraju vaši stambeni kontejneri?

Nudimo moderne cjelogodišnje kontejnere koji izgledaju vrlo dobro, izolirani su i sadrže kompletnu električnu instalaciju (rasvjeta, utičnice, grijanje).

Čime se može opremiti stambeni kontejner?

Možete povećati veličinu, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Uz to možete kupiti klima uređaj, rolete, kao i kupaonsku opremu (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš kabina).

Kako se zagrijava stambeni kontejner?

Grije se električnim grijačima ili klima uređajem ako je kupljen.

35m2 stambeni kontejner