uredski kontejneri

  • Uredski kontejneri dobro su izolirani: ljeti hladno, zimi toplo. Opremljeni su kompletnom električnom instalacijom (rasvjeta, utičnice, grijanje), klima uređajima i okvirima prozora s vanjskim roletnama.
  • Kontejner je moguće opremiti dodatnim prozorima i namještajem.
  • Troškovi prijevoza dogovaraju se pojedinačno.
  • Uredski kontejner idealan za ured, sobu za upravitelja gradnje, privremeno sjedište tvrtke tijekom obnove ili gradnje.
  • Cijena uredskih kontejnera ovisi o veličini i dodatnoj opremi.

 

MODERNI UREDSKI KONTEJNERI

Kao proizvođač proizvodimo trajne i nepropusne uredske kontejnere za cijelu Hrvatsku. Kao nacionalni konstruktor uredskih kontejnera, u mogućnosti smo vam pružiti izvanrednu uslugu. Odlikuju nas niska cijena, brza reakcija i sveobuhvatan pristup. Proizvodimo moderne uredske kontejnere , a nudimo i komponente poput klima uređaja ili dodatnih prozora. Naša uobičajena ponuda uključuje moderan kontejner, kao i električne instalacije i grijanje. Uz to, uključujemo mogućnost konfiguriranja boje čeličnih limova, kao i zidova i vrata! Prijevoz je jeftin i dodatno se plaća, a cijena se dogovara telefonom. Moderni uredski kontejneri izrađeni su u bilo kojoj veličini.

proizvođač uredski kontejner

JEFTIN UREDSKI KONTEJNER

Naša tvrtka jedna je od najvažnijih državnih opskrba modernim uredskim kontejnerima za cijelu Hrvatsku. Vrlo bogato iskustvo omogućuje grupi da se pohvali snažnom i cijenjenom markom. Od samog početka usredotočeni smo na stjecanje, kao i na najbolje moguće kontakte s najboljim profesionalcima – što rezultira jednom od najboljih usluga za cjelogodišnje uredske kontejnere . Brzina usluge i izvršenja narudžbe vrlo nam je važna. Od početka pokušavamo poboljšati sve dijelove svog rada tako da ništa neće odgoditi isporuku uredskih kontejnera. Ponuda uključuje i izgradnju kontejnera, ali i jeftin prijevoz! Stoga nudimo sveobuhvatnu pomoć u odabiru pravog kontejneriu. Naš kvalificirani i iskusni tim jamčit će vam zadovoljstvo izborom naših usluga! Niska naknada za uredski kontejner dolazi od velike prodaje i godina proizvodnih metoda!

moderni uredski kontejneri

UREDNI KONTEJNERI HRVATSKA

Uredski kontejneri koje nudimo izrađeni su od visokokvalitetnih limova. Izvodimo polistirenske ili poliuretanske zidne ploče i čelične konstrukcije. Pojedinačni uredski kontejner impregniran je i obojan u odabranu boju. Izolirane posude koje proizvodimo koriste se u građevinskim tvrtkama kao portirnice ili kao privremeni ured.

Također pogledajte: prodajni kontejneri

Uredski kontejneri Hrvatske

Što karakteriziraju vaši uredski kontejneri?

Moderni su i cjelogodišnji. Kontejneri vizualno izgledaju vrlo dobro, dobro su izolirani, sadrže kompletnu električnu instalaciju (rasvjetu, utičnice, grijanje), klimu i stolariju s roletnama.

Čime može biti opremljen uredski kontejner?

Možete povećati veličinu, dodati okvir, dodatne prozore, vrata (staklo, dvostruko, lim). Osim toga, možete kupiti kupaonski pribor (WC, umivaonik, ormar za umivaonik, baterija, bojler za vodu, vodovod, električna instalacija i tuš).

Kako se grije uredski kontejner?

Grije se električnim grijačima i klima uređajem.